Demi-traiteur producten op maat

Wij ontwikkelen de basis, jij en je team maken het product af!

Kun je in het basisassortiment van SamSam niet het product vinden dat je zoekt, dan gaan we dit product voor jou ontwikkelen. Vertel ons hoe je gewenste product eruit ziet en welk volume je nodig hebt en wij doen de rest van het werk voor je.

Omdat SamSam zelf niet produceert maar wel aangesloten is bij de productiekeukens, zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. We onderscheiden twee soorten demi-traiteur producten op maat:

Semi gepersonaliseerde demi-traiteur producten

Dit zijn producten die nog niet in ons reguliere assortiment zijn opgenomen of producten die nog niet geproduceerd worden maar waarvan alle grondstoffen reeds in huis zijn. Wij kunnen deze producten redelijk snel en eenvoudig voor je samenstellen. Indien de producten kunnen meelopen in het huidige productieproces en er slechts kleine aanpassingen zijn, wordt hiervoor geen minimale afname per week gehanteerd.

Volledig gepersonaliseerde demi-traiteur producten

Dit zijn producten die we voor jou in het bijzonder gaan ontwikkelen omdat onze keukens ze nog niet produceren en/of de grondstoffen nog niet in huis hebben. Dit productontwikkelingstraject wordt begeleid door ons team van chefs, productontwikkelaars en Q&A managers, eventueel aan de hand van jouw receptuur. Omdat we voor dit product in het bijzonder een productieproces opzetten, wordt er een minimale wekelijkse afname gehanteerd van 50kg.

Pick & Play concepten

Borrel box Verschillende snacks verpakt in portie verpakking
Demi-traiteur maaltijden Twee demi-traiteur producten bij elkaar als maaltijd verpakt
Partner-up producten Demi-traiteur product in samenwerking met een A-merk.

Calculation & care

Samsam vindt het belangrijk dat niet alleen de producten van goede kwaliteit zijn maar dat er tevens wordt gekeken naar een efficiënt inkoopmodel waarin de klant wordt ontzorgd waar mogelijk.
Wij geloven in Sam&Sterker!

Leverancier
Samsam gaat op basis van jouw vraag producten voor je samenstellen en zorgt voor de levering hiervan. Wij zijn daarmee geen standaard leverancier maar opereren als een persoonlijke en onafhankelijke fullservice leverancier van demi-traiteur producten.

Adviseur
Van iedere klant bouwen wij een klantprofiel waarin we meedenken over jouw inkoopkosten versus je personeelskosten. Wij kopen de producten voor je in, ontzorgen je in het bestelproces en we onderhandelen over de beste prijs van jouw producten.

Partner in food innovaties
SamSam bestaat uit een jong team van professionals dat zich dagelijks onderdompelt in de meest actuele foodtrends. Dat de traditionele keuken niet meer de enige standaard is voor jouw gasten, weten wij als geen ander. Wij geloven in de toekomst van alle productgroepen van vlees tot vegan. Echter één zaak staat bij ons centraal, producten moeten gemaakt worden van kwalitatief goede en verantwoorde grondstoffen en hebben een professionele bereiding nodig.

Plan met ons een creatieve sessie in voor menu- en of inkoopadvies en zie hoe we jouw inkoopmodel sterker kunnen maken en een menu kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Interesse?

Wil je meer weten over onze demi-traiteur producten, onze diensten of wil je jouw demi-traiteur laten ontwikkelen?

Bel ons dan op nr. +31622317973 of mail naar info@samsamfood.eu

Direct bestellen

SAMSAM B.V.
Joop Geesinkweg 901-999
Kantoor 1.14
1114 AB Amsterdam

Borrel balletjes