WAAROM WIJ ER ZIJN VOOR JOU

WIJ GELOVEN DAT WIJ JOU EEN STUKJE ZEKERHEID EN ONDERSTEUNING KUNNEN BIEDEN IN ONZEKERE TIJDEN.

SAMSAM is er om de B2B keuken te ondersteunen waar nodig, in tijden na de lockdown of juist in tijden waarin keukenpersoneel schaars is.

Bekijk onze brochuremeer weten?

Wie we zijn

SAMSAM is een jong team van enthousiaste food- en marketing professionals die met een frisse blik naar horeca- en foodservice bedrijven kijken. Wij zien de horeca sector snel bewegen en wij geloven dat het belangrijk is om mee te bewegen. We streven ernaar de voedselketen te verkorten door onnodige schakels eruit te laten en leveren producten direct van keuken naar klant.

Verras je gasten, sta niet stil en wees slim, dat is wat wij onze klanten willen meegeven.

Sam&Sterker!

 

Onze producten komen uitsluitend bij gerenommeerde bedrijven vandaan die beschikken over een gecertificeerd kwaliteitssysteem dat zorg draagt voor milieu en dier.

Heb je vragen over onze kwaliteitsnormen of ben je geïnteresseerd naar onze certificeringen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet mag je een kijkje in de keuken komen nemen.

Uit de regio en aandacht voor vers

Onze productiekeukens streven ernaar te werken met grondstoffen uit de regio, waar mogelijk regionale telers. Zij kennen hun boeren, hun werkwijze en wij weten hoe zij hun producten verzorgen.

Vraag ons gerust over de herkomst van onze producten. De chefs waarmee wij werken zijn trots jou dit te vertellen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze demi-traiteur producten, onze diensten of wil je jouw demi-traiteur laten ontwikkelen?

Mail naar info@samsamfood.eu

Maak een afspraak

SAMSAM B.V.
Luzernestraat 55
2153 GM
Nieuw-Vennep