Waarmee kunnen wij jou helpen?

Naast ons uitgebreide assortiment, kunnen wij jou ook producten op maat aanbieden.

Met ons vers bereide demi-traiteur assortiment voor de horeca nemen we een deel van de mise en place over. Hiermee kan fors bespaard worden op uw personeelskosten. Tevens zorgen onze producten voor een efficiënte inkoop, een consistente kwaliteit en een minimale derving.

ons assortimentproducten op maat
Couscous ratatouille Marokkaanse kip
Gekruide couscous met diverse soorten verse groenten 2kg verpakking
Marokkaanse kip tajine in saus met groenten 2kg verpakking 
Traditioneel bereide ratatouille met 7 soorten groenten 2kg verpakking 

ONS ASSORTIMENT

Wij bieden een breed assortiment aan met producten uit verschillende keukens en productgroepen. De Productiekeukens werken grootendeels met lokale en duurzame producten. De gelieerde keukens hebben hun eigen specialiteiten die zij aan SAMSAM aanbieden. Dit maakt ons assortiment bijzonder uniek.

De•mi-trai•teur

[deemie trehteur] noun

Kwalitatief hoogwaardige maaltijd(componenten) die reeds voor een groot deel zijn bereid maar waar een kok/ chef wel nog zijn eigen twist aan dient te geven.

Calculation & care

SAMSAM is meer dan gewoon een leverancier, wij ondersteunen jou daar waar nodig en denken met jou mee van inspiratie tot aan calculatie. Wij geloven in SAM& sterker!

Leverancier
SAMSAM gaat op basis van jouw vraag producten voor je samenstellen en zorgt voor de levering hiervan. Wij zijn daarmee geen standaard leverancier maar opereren als een persoonlijke en onafhankelijke fullservice leverancier van demi-traiteur producten.

Adviseur
Van iedere klant bouwen wij een klantprofiel waarin we meedenken over jouw inkoopkosten versus je personeelskosten. Wij kopen de producten voor je in, ontzorgen je in het bestelproces en we onderhandelen over de beste prijs van jouw producten.

Partner in food innovaties
SamSam bestaat uit een jong team van professionals dat zich dagelijks onderdompelt in de meest actuele foodtrends. Dat de traditionele keuken niet meer de enige standaard is voor jouw gasten, weten wij als geen ander.

Plan met ons een creatieve sessie in voor menu- en of inkoopadvies en zie hoe we jouw inkoopmodel sterker kunnen maken en een menu kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze demi-traiteur producten, onze diensten of wil je jouw demi-traiteur laten ontwikkelen?

Mail naar info@samsamfood.eu

Direct bestellen

SAMSAM B.V.
Luzernestraat 55
2153 GM
Nieuw-Vennep