Spot-on innovaties

die we je graag laten zien

SAMSAM zit niet stil en heeft op een vernieuwende én creatieve manier gekeken naar de bewegingen in de markt. Zo hebben we het assortiment opgedeeld in verschillende productgroepen en om deze productgroepen een concept gebouwd waarin de bijzondere kenmerken en de kwaliteit van het product in het bijzonder wordt belicht.

Daarnaast hebben we besloten dat we binnen onze concepten altijd een optie zonder vlees / vis willen aanbieden. Daarmee willen wij niet zeggen dat vegetarisch / vegan beter is of dat het eten van vlees slecht is voor onze wereld. We belichten enkel dat vlees / vis niet altijd noodzakelijk is om een lekkere, complete maaltijd te serveren.

Huisgemaakte tonijnsalade

1.

Broodkunst smeersalades

Onze salades van Broodkunst zijn zo bijzonder goed gevuld en hoog op smaak dat ze uniek zijn in de markt. De salades bevatten voor gemiddeld 60% het hoofdcomponent en hebben een rijkelijke, verse uitstraling. Door de lange t.h.t. en de kilo verpakking waarmee het product komt, is het ideaal te gebruiken voor een breedscala horeca- en foodservice bedrijven. De smaakvolle smeersalades komen in een variëteit van smaken, waaronder salade niçoise, Surinaamse ei en zalm.

Wist je trouwens dat alle broodkunst smeersalades 100% handgemaakt zijn!? Heb je dus zelf geen tijd om een heerlijke tonijnsalade te maken, maar wil je wel een handgemaakte smeersalade aanbieden. Laat ons het voor je doen! Vraag naar de mogelijkheden via onze contact pagina.

2.

Wereldse ambachtelijke kroketten

Fastfood in een nieuw jasje wordt comfortfood en comfortfood is wat we allemaal willen in 2021. We vinden niet opnieuw het wiel uit, we geven producten een nieuw jasje en dus een nieuwe kans. Zo ook ons assortiment van wereldse kroketten die perfect aansluiten bij het groeiende borrelmoment en het ‘clockless’ eten waar we naartoe gaan. De kroketjes komen in 30gr en 70gr en variëren van Thais- tot Surinaamse smaken. Ook in dit concept hebben we een vegetarisch / vegan optie toegevoegd, namelijk de vegan rendang kroket.

Wereldse Kroketten
Pinsa Romana met salami en mozzarella

3.

PINSA ROMANA

De Pinsa Romana ken jij het al? Totaal nieuw in Nederland, maar een eeuwen oud product uit Rome. Meer dan duizend jaar geleden werden deze knapperige, luchtige en onwijs goed verteerbare Pinsa al gemaakt in het Romeinse rijk. Hier is ook de naam ontstaan wat afgeleid is van het Latijnse woord ‘pinsere’ wat uitrekken met de hand betekent. Simpel weg kun je het omschrijven als een mix tussen een focaccia en een pizza.

De unieke mix van meel, hoge hydratatie en een langzaam koud fermentatieproces maakt de Pinsa een gezonder, beter verteerbaar, gluten arm, caloriearm, koolhydraatarm en vetarm product in vergelijking met de klassieke pizza. Pinsa is een fantastisch nieuw voedingsproduct waar zowel pizza-liefhebbers als gezondheidsbewuste consumenten naar op zoek zijn. Deze Pinsa’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verpakkingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze demi-traiteur producten, onze diensten of wil je jouw demi-traiteur laten ontwikkelen?

Bel ons dan op nr. +31622317973 of mail naar info@samsamfood.eu

Direct bestellen

SAMSAM B.V.
Joop Geesinkweg 901-999
Kantoor 1.14
1114 AB Amsterdam